Kapjes van sterling zilver 925/1000 ter bescherming van de tepel tijdens de borstvoeding.

Mar 8, 2015 publication EZPress

Officiële persbericht over het revolutionaire borstvoedingsproduct SILVERETTE voor de Benelux landen
Borstvoeding geven is gezond en heel natuurlijk, maar niet altijd even gemakkelijk. Zo kun je bijvoorbeeld last krijgen van vervelende ongemakken zoals pijnlijke tepels, tepelkloven en spruw. Gelukkig is er nu een oplossing: Silverette. Door het gebruik van deze zilveren tepelhoedjes, uiteraard in combinatie met het goed aanleggen van de baby, worden tepelproblemen voorkomen en sneller genezen.
Deze kapjes zijn eenvoudig in gebruik, absoluut hygiënisch en zeer effectief. Ze zijn gemaakt van puur zilver en vervaardigd door een zilversmid. In Italië, Zwitserland en Engeland zijn de zilveren tepelhoedjes al jarenlang een begrip. Sinds kort is het product ook in Benelux verkrijgbaar.
Hoe werkt Silverette?
De hoedjes kun je tussen elke voeding door op de tepel in de beha plaatsen. Door de ronde vorm worden de melkkanalen niet afgesloten, wat het mogelijk maakt dat de hoedjes zich als een zuignapje aan de tepels hechten. Onder het tepelhoedje ontstaat zo een antibacterieel en antiviraal gebied, waar ontstekingen geen kans meer hebben of snel genezen. De huid blijft zacht en droogt niet uit. Silverette kan tevens als preventieve maatregel worden gebruikt en zowel overdag als `s nachts worden gedragen.Mar 25, 2015 publication Blik op Nieuws

De zilveren tepelhoedjes van Silverette zijn eenvoudig in gebruik, absoluut hygiënisch en zeer effectief.
Hoe werkt Silverette?
De hoedjes kun je tussen elke voeding door op de tepel in de beha plaatsen. Door de ronde vorm worden de melkkanalen niet afgesloten, wat het mogelijk maakt dat de hoedjes zich als een zuignapje aan de tepels hechten. Onder het tepelhoedje ontstaat zo een antibacterieel en antiviraal gebied, waar ontstekingen geen kans meer hebben of snel genezen. De huid blijft zacht en droogt niet uit. Silverette kan tevens als preventieve maatregel worden gebruikt en zowel overdag als `s nachts worden gedragen.
Verkrijgbaar via internet
De zilveren tepelhoedjes van Silverette worden geleverd in een doosje met satijnen zakje en kunnen gemakkelijk in de tas worden meegenomen. Ze zijn verkrijgbaar via de website www.silverette.nl


Dec 14, 2013 publication De Telegraaf

Werking van goud en zilver op het lichaam

Gouden bubbels, zilveren twinkels op taartjes en chocola, bier met goudvlokken en honing met goudflinters: bladgoud en bladzilver doen het geweldig in de keuken. Vooral nu, in aanloop naar de feestdagen. En dat kan echt geen kwaad. Goud en zilver behoren tot de sporenelementen die de mens nodig heeft. Het menselijk lichaam, bij een gemiddeld gewicht van 70 kg, bevat van nature zo’n 0,2 mg goud. Zuiver goud is onschadelijk, evenals meeste goudverbindingen. Eeuwen geleden lieten Chinezen al gouden munten in jun rijst en groenten meekoken vanwege de vitalieserende effecten. Ook in de middeleeuwen stond goud als levenselixer bekend. Goud heeft onder meer ontstekingsremmende eigenschappen. Samenstellingen van het edelmetaal worden dan ook in medicijnen gebruikt om reumatoïde artritis te behandelen. Binnen de moderne geneeskunde worden verder minuscule gouddeeltjes ingezet om tumorcellen te bestrijden. Van zilver weten we dat het desinfecterend werkt. Vele volkeren gebruiken zilveren voorwerpen om drinkwater te zuiveren; praktisch iedere Amerikaanse cowboy droeg daarom een zilveren dollar bij zich. Zilver werd tevens gebruikt om gewonden tijdens de Eerst Wereldoorlog te helpen. Recent onderzoek heeft aangetoond dat zilver (als medicijn) het antwoord zou kunnen bieden op het grote probleem van antiviotica-resistentie. Zilver zorgt ervoor dat antibiotica beter tot de celwand van bacteriën kan doordringen en werkt bovendien in op hun stofwisseling. Net als goud is zilver onschadelijk, maar sommige verbindingen zijn giftig en kunnen de huid een permanente grijze kleur geven. We praten dan echter over extreem gebruik. “Zilver werkt desinfecterend”


Nov 8, 2013

Interview met de lactatiekundige van Borstvoedingscentrum Eindhoven en Kraamzorg Homecare

Ruth Adriaansens, lactatiekundige van Borstvoedingscentrum Eindhoven en Kraamzorg Homecare, krijgt vaker enthousiaste reacties te horen. Twee jaar geleden vernam ze via een cliënt van het bestaan van Silverette. Bij de Italiaanse fabrikant vroeg Ruth een proefpakketje aan. ‘Als lactatiekundige kom ik dikwijls tepelproblemen tegen zoals spruw en kloven. De tepelkapjes heb ik meerdere cliënten uit laten testen, omdat ik zelf het bewijs van de werkzaamheid wilde zien. Na een aantal zeer positieve ervaringen ben ik ervan overtuigd dat het product goed helpt. Uiteraard moet naast het gebruik van de kapjes de baby wel goed worden aangelegd, anders blijven de klachten terugkomen.’ Welke tips kan Ruth jonge moeders geven om hun kindje beter aan te leggen? ‘Ga in principe op je moederinstinct af. Indien je geen problemen ondervindt en de kleine goed drinkt, dan maakt het niet uit hoe het kindje precies ligt. De kans op klachten kun je echter reduceren door de tepel het liefst richting neus te sturen. Zo tilt de baby de nek iets op en moet de onderkaak het meeste werk gaan doen. Dit geeft geen negatieve wrijving in de mond, waardoor er minder kans op problemen is.’

——————————————————————————————-

May 1, 2015 Ouders van Nu/publisher Sanoma Media Nederlands BV

Silverette die zilveren kapjes
publication descriptionZilver heeft een wonderlijke eigenschap. Het kan schadelijke bacteriën en virussen doden. Deze ronde kapjes zijn bedoeld om, in de periode dat je borstvoeding geeft, tussen de voedingen door over je tepels te plaatsen. Ze zijn gemaakt van puur zilver en kunnen tepelkloven en spruw sneller helpen genezen.

——————————————————————————————-

Nov 17, 2015  Baby Innovation Award 2016 Amsterdam NL

Silverette tepelkapjes
Deze tepelkapjes gemaakt van puur zilver werken antibacterieel en antiviraal. Deze oude beproefde methode in een nieuw jasje helpt bij tepelkloven, infecties zoals spruw en andere tepelproblemen bij borstvoeding.

——————————————————————————————-
Nov 23, 2015 publication Babytrandwatcher
Silverette nipple covers! Cracked nipples, nipple infections, sore nipples, thrush …. nasty conditions that can spoil your period of breastfeeding. Of course you can muddle with gels, creams and compresses, but in this way the whole will just go sweltering. Each wound that is composed to air is a good thing. These nipple covers give air to the sore nipple so they can heal better. In addition, traditional silver has an anti-bacterial and antiviral activity. An old proven method with a new look!

——————————————————————————————–

Dec 9, 2015 Baby Wereld 25 Jaar editie
Silverette Tepelkapjes
Deze tepelkapjes gemaakt van puur zilver werken antibacterieel en antiviraal. Het is een oude beproefde methode in een nieuw jasje die helpt bij tepelkloven, infecties zoals spruw en andere tepelproblemen bij borstvoeding

——————————————————————————————-

Feb 24, 2016 publication Ruiters Uitgeverij

Silverette:met een glimlach je pasgeboren baby voeden!

Deze zilverkapjes voor de tepel zijn gemaakt van puur zilver en werken antibacterieel en antiviraal. Het is een oude beproefde methode in een nieuw jasje die helpt bij tepelkloven, infecties zoals spruw en andere tepel problemen bij borstvoeding. Moeders die Silverette gebruiken hebben geen zalfje en zoogkompressen meer nodig. Door de helende kracht worden deze tepelkapjes niet alleen gebeukt door lactatiedeskundigen en in ziekenhuizen, maar ook als medisch hulpmiddel klasse 1 internationaal erkend.


Jan 30, 2016 publication Baby Trendmagazine
Voor borstvoeding gevende moeders kunnen Silverette zilveren tepelkapjes een uitkomst zijn. Zilver heeft van oudsher een antibacteriële en antivirale werking en helpt bij kloven en infecties.